Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відділення Олімпійського комітету на Закарпатті вчергове довірили Риляку (ФОТО)

29 травня 2014 р., 18:11

Сьогодні відбулась звітно-виборча Асамблея обласного відділення НОК України. Першим питанням було обрання голови відділення. Однак з цим проблем не виникло, адже делегати довіряють своє керівнику і переобрали його на чергове керівництво.

29 травня на Закарпатті відбулась звітно-виборча Асамблея обласного відділення НОК України, де спортивна громадськість області підсумувала зроблене в галузі фізкультури та спорту за звітний період та окреслила головні пріоритети роботи у подальшому. 

Головним питаннями було обрання голови та його заступників, виконавчого директора, складу виконавчого комітету та ревізійної комісії. Одноголосним рішенням делегатів у черговий раз кандидатура Івана Риляка була підтримана. 

{g}

У своїй доповіді голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк зазначив, що Закарпаття пишається досягненнями багатьох спортсменів – наших краян. «Лише цьогоріч на зимових Олімпійських іграх у Сочі наше Закарпаття прославляли кращі спортсмени краю в таких видах спорту як фрістайл, сноубордінг та інші». Іван Риляк висловив сподівання, що й у подальшому досягнення закарпатських спортсменів – професіоналів та аматорів примножуватимуть кращі традиції вітчизняного спорту. 

У свою чергу заступник голови обласного відділення, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту Мирослав Щербей наголосив, що серед головних пріоритетів Закарпатського обласного відділення на наступний період мають бути: дієва підтримка провідних спортсменів і команд області; відродження спортивного духу в молоді; реставрація, а то й повне відновлення спортивних споруд, особливо, в сільській місцевості; проведення спортивних заходів обласного та районних рівнів. Насамкінець Мирослав Щербей побажав чергових перемог нашим спортсменам та зазначив, що нашою спільною метою є розвиток спорту, адже сприяння цьому - це інвестиції у здоров’я майбутніх поколінь.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp