Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підлітки познайомились з "чотирилапими" міліціонерами

29 травня 2014 р., 18:32

Маленькі закарпатці були у великому захваті від побаченого і можливо вже через декілька років хтось із них виявить бажання працювати з собаками-міліціонерами.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей правоохоронці влаштували екскурсію до Кінологічного центру УМВС області для підлітків, які перебувають на обліку в міліції. Діти мали можливість познайомитися з роботою міліціонерів-кінологів, побачили умови, в яких проживають та тренуються службові собаки, дізнались у спеціалістів прості способи навчання своїх домашніх улюбленців, а також обмінялися досвідом між собою. 

Не виключено, що через декілька років хтось із них буде нести службу в органах внутрішніх справ на посаді міліціонера-кінолога. 

Підлітки із захопленням дивилися, як службовий пес слухняно виконував усі команди провідника та впевнено долав смугу перешкод. На власні очі пересвідчилися у пошукових здібностях службових чотирилапих «міліціонерів» - гостинні господарі продемонстрували вправу з пошуку зброї, схованої під капотом автомобіля. Затамувавши подих, діти дивилися, як німецька вівчарка затримує умовного зловмисника, який спробував скоїти втечу, а також напасти на працівника міліції. Собака миттєво блокувала всі його злочинні дії, що приводило глядачів у захват. 

На завершення юні гості подякували правоохоронцям та висловила бажання знову завітати в гості на захоплюючу екскурсію. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp