Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді пограбували громадянина Швейцарії

12 серпня 2016 р., 12:57

Шестеро на одного

Злочин вчинили в центрі міста.

В ніч на 10 серпня до правоохоронців надійшло повідомлення від громадянина Швейцарії, який заявив, що майже з десяток невідомих осіб відібрали від нього барсетку, в якій знаходився мобільний телефон та майже 2 тисячі гривень, банківські картки і паспорт громадянина Швейцарії. Дана подія трапилась на пл. Театральній, куди і негайно прибула слідчо-оперативна група.

Ужгородські оперативники проводили цілодобові відпрацювання для встановлення причетних осіб.

Сьогодні, 12 серпня, їм вдалося затримати групу кривдників іноземця: 4 хлопців та 1 дівчину ромської народності. До слова, троє з них неповнолітні. Одну дівчину ще шукають. Шістьох зловмисників зафіксували камери спостереження та бачили очевидці. У затриманих правоохоронці вилучили награбоване, - повідомляє Відділ комунікації поліції закарпатської області.

Дані особи нестимуть відповідальність у відповідності до санкції ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Збираються необхідні матеріали для оголошення фігурантам справи про підозру та направлення кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp