Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті поліцейські незаконно тримали автомобіль з вантажем?

12 серпня 2016 р., 13:57

За вантажівку боролись афганці

До редакції видання Часу Закарпаття надійшов лист, в якому автор розповів про те, як на Ужгородщині було затримано вантажний мікроавтобус з каменем. Вантажівку забрали на штрафмайданчик, хоч жодних документів водієві не було надано. Авто на штрафмайданчику було пошкоджено та й камінь довелось залишити поліції, хоч власник вантажу приніс необхідні документи.

"Зупинивши мікроавтобус, патрульні попросили ужгородця проїхати до райвідділу для з′ясування обставин походження вантажу. До перевізника запитань не виникло, а от вантаж, на думку поліції, може бути краденим. Упродовж вихідних мікроавтобус перебував на штраф майданчику Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУ НП в Закарпатській області без підтверджуючих документів, оскільки правоохоронці їх не надали. Водій, до якого у патрульних зауважень не було, самотужки намагався отримати відповідь, чому йому не повертають мікроавтобус. Адже він лише перевозив вантаж. Понад добу поліцейські відмовчувалися. На підтримку ні в чому не винного перевізника під адмінбудівлею Ужгородського районного відділу поліції зібралися члени товариства афганців «Ніхто крім нас!». Лише після наполегливих прохань вдалося витребувати необхідне офіційне підтвердження про вилучення мікроавтобуса із вантажем на штраф майданчик районного відділу. А далі – суд, який пройшов без учасників провадження, а відтак водій і безпосередній власник вантажу не мали змоги пояснити ситуацію. Зрештою, через дві доби мікроавтобус вдалося відвоювати. Та потім виявилось, що на штраф майданчику автомобіль було пошкоджено. Камінь довелося відвантажити просто посеред двору райвідділу. Кажуть, будуть з′ясовувати його походження. Хоча власник надав необхідну накладну. І було б його… бо ж насправді, менше одного кубічного метра".







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp