Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ повідомила закарпатцю про підозру за злочини проти держави

13 серпня 2016 р., 12:38

Слідчими Служби безпеки України в Закарпатській області повідомлено про підозру місцевому сепаратисту, який обвинувачується у вчиненні злочинів проти держави.

Правоохоронці встановили, що мешканець Закарпаття, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за антиукраїнську пропаганду, у 2014 році втік від правосуддя у Словаччину, звідки у 2016-му переїхав до Росії.

Відчувши себе у "безпеці", він на власній сторінці у соцмережі почав розповсюджувати матеріали із закликами до відокремлення Закарпатської області від України.

Сепаратист від імені так званої "Русинської народної армії" також розповсюдив у Інтернеті відеоролик із публічною наругою над Державним Прапором України.

Слідчими СБ України зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 та ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України, та оголошено судом у розшук.

Триває досудове слідство.






Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp