Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівцям потрібна "жива" книга (ФОТО)

29 травня 2014 р., 20:07

Під час опитування, проведеного у місті, більшість мешканців висловились за бажання збереження бібліотек і неможливість заміни їх Інтернетом.

Днями працівники районної бібліотеки провели вуличне опитування у Тячеві та з’ясували чи користуються містяни бібліотеками, якими саме, і чи потрібні бібліотеки на сьогоднішній день.

За словами бібліотекарів, дослідження виявилось цікавим і позитивним, жителі із задоволенням спілкувались із ними та відповідали на питання.

Отож, протягом дня було опитано 257 тячівців.

Результати опитування:

119 - користуються бібліотеками;

167 - знають, де знаходяться бібліотеки;

180 - знають як про традиційні, так і нові послуги, які надає бібліотека (безкоштовне користування Інтернетом, можливість спілкування в соціальних мережах, отримання інформації щодо роботи органів влади);

250 опитаних вважають, що бібліотеки потрібні, аргументуючи це тим, що справжня книга та живе спілкування ніколи не замінить Інтернет. Також бібліотека надає багато нових та цікавих видів послуг для громади міста, проводить соціокультурну діяльність.

{g}

Тільки 7 співрозмовників знаходять альтернативу бібліотекам у мережі Інтернет, користуються тільки електронними книгами вдома.

Відтак можна спростувати думку про те, що Інтернет, радіо і телебачення замінили населенню бібліотеки, та сміливо стверджувати: послуги бібліотеки необхідні мешканцям Тячівщини. Адже книга – це джерело саморозвитку, знань та духовності.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp