Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали п’яного водія, який здійснив два ДТП за день (Фото)

15 серпня 2016 р., 11:59

Водій намагався втекти від патрульних

Доведеться сплатити щонайменше 10 200 гривень і забути про права.

3 серпня близько 11-ї вечора мукачівські патрульні отримали повідомлення про пошкодження автомобіля.
На місці події полісмени з’ясували, що на площі Миру автомобіль ВАЗ 21093 отримав механічні пошкодження від іншого автомобіля, який після наїзду зник в невідомому напрямку.

За словами свідків патрульним вдалось встановити авто правопорушника - ВАЗ 211540. Згодом такий автомобіль поліцейські помітили на вулиці Миру. На вимогу патрульних зупинити автівку водій не відреагував і продовжив рух. Полісмени переслідували транспортний засіб порушника та заблокували його на вулиці Осипенка, однак водій все одно сподівався уникнути відповідальності. Чоловік почав рухатися заднім ходом, через що пошкодив припаркований поблизу автомобіль та металеву огорожу, - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Після зіткнення кермувальник спробував втекти, залишивши автівку, але патрульні зупинили та затримали втікача.

Від проходження тесту на вміст алкоголю в крові правопорушник відмовився, однак за висновком лікаря чоловік перебував в нетверезому стані. У міськвідділку патрульні склали на кермувальника 5 адміністративних протоколів, міру покарання за якими визначить суд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp