Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині держслужбовці вчилися надавати медичну допомогу (ФОТО)

6 березня 2014 р., 09:54

У зв’язку із складною ситуацією, що склалася в Україні, на базі обласних, міських, районних організацій Товариства Червоного Хреста України, проводиться набір волонтерів для навчання навичкам надання першої допомоги та догляду за хворими і пораненими.

Тож, сьогодні, на базі Іршавської районної організації Товариства Червоного Хреста України проходило навчання навичкам надання першої долікарської допомоги та догляду за хворими. До навчання залучилися і державні службовці. Зокрема – працівники апарату РДА та окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.Про міри, які необхідно прийняти при наданні первинної медичної допомоги розповідала старша медсестра Ганна Смерека. 

Також, вона теоретично і практично ознайомила присутніх із допомогою, яка неодмінно повинна бути надана при різних видах травм. Адже, метою діяльності Товариства Червоного Хреста України є захист життя людини, запобігання та полегшення людських страждань, насамперед під час збройних конфліктів, стихійного лиха та утвердження ідеалів миру, добра і милосердя.
Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp