Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві в Управлінні праці та соцзахисту є вакансія

16 серпня 2016 р., 16:52

Потрібно насести лад з комп’ютерами

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради шукає головного спеціаліста сектору комп’ютерного та програмного обслуговування.

Основні вимоги: громадянство України, вільне володіння українською мовою, профільна освіта відповідного напряму, стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3-х років на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

Кваліфікаційні вимоги: підтримка працездатності та обслуговування комп'ютерів та оргтехніки; встановлення і налаштування операційних систем, встановлення та налаштування прикладного програмного забезпечення; робота з серверами на базі Windows server 2003\2008; резервне копіювання даних; антивірусний захист; вирішення проблем і завдань пов'язаних з мережею управління; впровадження вільного програмного забезпечення автоматизованих державних систем отримувачів державних соціальних допомог; навчання співробітників.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp