Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівських школярів закликали дружити із законом (ФОТО)

30 травня 2014 р., 11:01

Міліціонери розповідали учням про правову поведіну.

З метою виховного впливу на дітей та недопущення злочинності серед неповнолітніх, виноградівські міліціонери відвідали днями Виноградівську загально-освітню школу №3. Активну участь у пропагуванні правової поведінки молоді взяли співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей: капітан міліції Володимир Савко та лейтенант міліції Василь Потокі. 

- Зустрічі такого плану є досить результативними. Оскільки діти, спілкуючись напряму з працівниками міліції, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне - розуміють, що міліціонер - це не лише представник карального органу, але й людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину,- розповів Володимир Савко. Розповіли правоохоронці дітям і про відповідальність неповнолітніх за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку. Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а можливо, вплине на вибір майбутньої професії школярів. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp