Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця падіння дерева на автомобіль

18 серпня 2016 р., 10:55

Надзвичайна подія трапилась на Перечинщині

Все частіше на Закарпатті дерева не витримують натиску вітру.

17 серпня о 18:39 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення, що на автошляху Ужгород - Перечин (3 км від м. Перечин, біля автобусної зупинки «Дичка») дерево впало на автомобіль «Фольксваген Поло», який рухався. На той час у салоні транспортного засобу перебували водій та пасажир.

Зі слів керманича стало відомо, що він, побачив, як дерево почало падати, тож встиг натиснути на гальма і таким чином уникнув попадання крони на салон автотранспортного засобу.Удар прийшовся на передню частину автомобіля і лобове скло, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

{g}

Для звільнення транспортного засобу та автошляху від деревини до місця події було направлено одне відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин. Протягом 25 хвилин роботи було завершено. Рятувальниками розпилено близько 0.3 куб. м деревини. Травмованих та згиблих на події немає.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp