Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці вирушать на Синевир на велосипедах

19 серпня 2016 р., 11:00

Буде яскраво.

Уже цими вихідними.

В цю суботу-неділю, 20 та 21 серпня компанія "Uzhgorod Bicycle Culture" планує велоподорож за позитивними відчуттями на озеро Синевир.

Маршрут на Міжгірщину розробив Олександр Мусієнко.

"Безпосередньо в озері і біля нього нічого принципово не змінюється. Мабуть, достатньо раз на п'ять років відвідати Синевир – освіжити спогади. Але насправді це не просто подорож до озера, це і проїзд полонинами гірського хребта г. Чорна Ріпа, на котрому сходяться межі трьох областей, і динамічний спуск з верхньої точки Торунського перевалу, незабутній трейл по лісовим траверсним стежкам, відвідини Центру Реабілітації Бурого Ведмедя, відвідини села Колочава відомого своїми музеями, просто їзда на чистому повітрі і фотосесії на фоні величної природи Карпат", - повідомляють організатори поїздки.

При сприятливому прогнозі погоди на вихідні поїздка розпочнеться увечері в п'ятницю, 19 серпня на Залізничному вокзалі. Там учасники куплять квитки та обговорять деталі подорожі. Безпосередній виїзд буде зранку, 20 серпня, на електричці Ужгород-Львів.

Прочитати деталі маршруту та дізнатися про необхідне для подорожу спорядження можна за цим посиланням. Наголосимо лише, що мова йде про рівень складності вище середнього.

Заголовок

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp