Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За допомогу нелегалам порушниці загрожує в’язниця

20 серпня 2016 р., 11:51

Злодіяння повз не проходять

Треба відповідати.

Прокуратурою області направлено до Берегівського районного суду Закарпатської області обвинувальний акт відносно громадянки Гвінеї К., яка обвинувачується в організації незаконного переправлення двох нелегальних мігрантів через державний кордон України, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (ч.3 ст.332 КК України).

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби прокуратури області Іван Деяк, вказана група була затримана військовослужбовцями ОРУ Західного регіонального управління ДПС України, неподалік ділянки відповідальності ВПС «Косино» Мукачівського прикордонного загону, на відстані 800 метрів до лінії державного кордону України з Угорщиною.Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років,- наголосив прокурор.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp