Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про безпеку дорожнього руху в краї доповіли на брифінгу

20 серпня 2016 р., 12:00

Це були проміжні підсумки

Сьогодні в приміщенні Мукачівського районного відділу поліції відбувся проміжний брифінг за результатами роботи в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху.
На нараді був присутній заступник начальника Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Валерій Найман, т.в.о. начальника сектору розшуку та дізнання УПП Ужгорода та Мукачева Олександр Бабич, начальник Мукачівського районного відділу поліції Олександр Боднарчук та начальник сектору з безпеки дорожнього руху Мукачівського РВП Сергій Стежковий.

Під час брифінгу доповідачі підбили підсумки другого тижня місячника безпеки дорожнього руху.
Зокрема, керівники УПП наголосили, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП, в тому числі ДТП з потерпілими, зменшилась. Відповідно, зменшилась і кількість загиблих та травмованих осіб. Т.в.о. начальника сектору розшуку та дізнання УПП Олександр Бабич прокоментував, що за підрахунками 73% автопригод відбувається в населених пунктах і 27% на автодорогах загального користування, відповідно найвищий рівень тяжкості наслідків спостерігається в аваріях на вулицях міст.

Заступник начальника УПП Валерій Найман навів приклади профілактичних відпрацювань із залученням додаткових екіпажів та громадськості. Він також повідомив, що з 12 до 19 серпня патрульні виявили та задокументували майже на 250 порушень в сфері безпеки дорожнього руху більше, ніж за минулий тиждень.
Керівники районного відділу поліції прокоментували аварійність у Мукачівському районі та наголосили на посиленні роботи в напрямку виявлення водіїв, які керують напідпитку.
В кінці брифінгу журналісти мали змогу поставити питання та з’ясувати загальну інформацію стосовно ситуацій на дорозі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp