Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті провели конкурс перевізників

21 серпня 2016 р., 13:20

Нещодавно

Мали свою тему.

 

Під головуванням директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури – заступника голови конкурсного комітету Едуарда Маляра 18 серпня в Закарпатській ОДА відбулося засідання обласного конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути). Під час засідання розглядалися конкурсні пропозиції превізників-претендентів.

Конкурс був оголошений 19 липня п.р на 22 маршрути. На участь у ньому претенденти подали 17 пакетів документів. Як повідомив Едуард Маляр, рішення щодо переможця конкурсу приймалося по кожному об’єкту окремо при умові, що перевізник відповідає умовам конкурсу.
За результатами проведеного конкурсу, визначено переможців. Це ФОП Стегура Я. М., ФОП Гаснюк В. В., ТОВ «ТРАНС-УЖ», ФОП Кузьмич С. І. на 5 автобусних маршрутах загального користування міжміського та приміського, що виходить за межі районів, сполучення. А саме санаторій «Сонячне Закарпаття» – Ужгород, Великий Бичків – Ужгород, Верхній Студений – Ужгород та Ужгород – Великі Лучки.

Рішенням конкурсного комітету одноголосно на 5 об’єктах конкурсу недопущені до участі 9 суб’єктів господарювання, пропозиції яких не відповідали основним вимогам умов конкурсу.
Разом з тим вирішено повторно оголосити конкурс на ті об’єкти, на які не виявилося жодного претендента та на яких не визначено переможців.
«Обласна державна адміністрація – як організатор перевезень на міжміських та приміських маршрутах області – наголошує, перевізники-претенденти повинні уважно ставитися до заповнення документів на участь у конкурсі. Зокрема, врахувати необхідність подавати резервний транспортний засіб на об’єкті. Також необхідно забезпечити відповідність транспортного засобу, який заявлено на конкурс, параметрам класу комфортності, категорії та вимогам нормативно-правових актів, умов конкурсу», - наголосив Е. Маляр. - Для належного та безпечного перевезення пасажирів, конкурсний комітет не допускає до участі в конкурсі перевізників-претендентів, які передбачають використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp