Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Віталій Козловський показав закарпатцям те, чим живе (ФОТО)

22 серпня 2016 р., 09:17

У «Затишку» у п’ятницю було дуже затишно

 

Теплий літній день. В душі панують невимовна радість і приємне хвилювання водночас ,адже попереду важливий вечір. Вечір, до якого готувалися у краї майже місяць. Вже за лічені години розпочнеться сольний концерт Заслуженого артиста України Віталія Козловського.

{g}

Глядачі поволі сходяться до місця події, кожен по-своєму чекає концерту: хтось розмовляє по телефону, хтось робить селфі, а хтось гуляє територією «Затишку», яка приваблює своїми краєвидами. За кілька митей люди згуртовуються у найстарішому Амфітеатрі Закарпаття, аби заздалегідь зайняти свої місця.

Опиняємося навпроти сцени.. увагу привертають налаштована апаратура та афіша концерту, на який ми, власне, і чекаємо. Обабіч розташовані столи та стільці, які,здається, теж пройнялися духом очікування дійства.

Минає ще кілька митей, і до глядачів звертається ведучий вечора із закликами займати свої місця та гучними оплесками зустрічати Заслуженого артиста України Віталія Козловського. Закарпатці аплодують, голосно вигукуючи: «Віталік, Віталік!»

Далі лунає музика і на сцені з’являються музиканти артиста. Люди аплодують і, з ще більшим нетерпінням, чекають появи співака. Потім виходить танцювальний бенд Віталія – чарівні Юлія та Марія. Нетерпіння публіки зростає і… на сцену прямує  він… Віталій Козловський!

Співак вітається з закарпатцями усмішкою, а потім зливається в єдине ціле зі своїм колективом, і веде глядачів у світ своєї творчості, даруючи невимовні емоції. Протягом концерту співак дарує  сольну програму, яка містить життєстверджувальні пісні,котрі мають глибокий зміст, і зізнається публіці, що хоче її відчути, аби вечір став по-справжньому теплим та святковим.

Під час концерту Віталій повністю оголяє душу перед глядачами: це відчувається у кожній ноті, у кожному русі тіла, а також – у міміці. Співак закликає закарпатців не боятися говорити один одному про свою любов, адже, за його словами, це так приємно чути, і так просто сказати.

Між піснями артист охоче спілкується з глядачами, закликає до танців, до гарного відпочинку, і робить змістовні підводки до кожної з наступних композицій. Глядачі ж, завзято танцюють, аплодують, і вигукують «Браво!»

А ще, прихильники дарують кумиру квіти. У розпалі вечора всі злилися в одне ціле з Віталієм, сповна поринувши у магічний світ його музики. Віталій Козловський закликає закарпатців бути сильними, і нічого не чекати, бо все найкраще – поряд!

А після концерту гостей вечора запрошують на автограф-сесію Заслуженого артиста. Люди займають чергу, і нетерпляче чекають, аби взяти автограф співака та сфотографуватися з ним на згадку. Віталій охоче приділяє увагу кожному, щиро усміхається, фотографується, дає автографи і спілкується з шанувальниками.

Ось так і минула затишна п’ятниця у «Затишку». Віталій Козловський залишив у серцях закарпатських прихильників теплі спогади і дозволив кожному поринути у глибокий світ своєї музики, відкрив  сповна всім те, чим живе.

Вікторія Лисюк,
«Час Закарпаття»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp