Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині "працював" крадій-нахаба

30 травня 2014 р., 16:27

Який щоразу оббирав потерпілу по-новому.

Умовно засуджений житель села Зарічево неодноразово навідувався до помешкання жительки Перечина та майже завжди виходив звідти не з пустими руками…

Внаслідок таких відвідин потерпіла недорахувалася будівельних матеріалів і мало не позбулася добротного велосипеда. Дані події слідчим Перечинського райвідділу міліції Станіславом Бокочем внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловіку оголошено про підозру у вчинені одразу трьох кримінальних правопорушень.

Два місяці залишалося жителю села Зарічево, що на Перечинщині, довідбуття умовного терміну покарання, яке йому було призначене судом за вчинення крадіжки. Та, очевидно, примирення з Фемідою в планах зарічівцяне значилося.

Зі слів знайомих та сусідів, він зловживав алкоголем, не ночував дома, ніде не працював. В пошуках заробітку часто навідувався у райцентр, шукав роботу на дому. Та господарі всюди йому ввічливо відмовляли. І відмовляли найчастіше з тої причини, що він був напідпитку. У черговий раз приїхавши вПеречин, білим днем даний громадянин зайшов, як до себе додому, удворогосподарство, в якому напередодні випрошував у господині роботу, і забрав велосипед, що був припаркований поруч із будинком. Оце діло з вікна запримітив онук власниці будинку. Хлопець вибіг надвір і відібрав у нахаби свій велосипед. Невдовзі з цього ж дворогосподарства зникли п’ять пристроїв захисного включення та чотири вимикачі, а ще через якийсь час - і сто метрів електричного кабелю з новобудови, що знаходилася поруч з житловим будинком.

Потерпіла звернулася у Перечинський райвідділ міліції з проханням знайти осіб, що її обікрали. Почалися пошуки зловмисників. Недовго часу потрібно було міліції, аби віднайти нахабного злодія. Адже викрадений кабель він пропонував купити усім підряд за невелику суму грошей.

- За клопотанням слідчого райвідділу міліції та з погодження прокуратури району відносно даної особи суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - зауважує начальник Перечинського райвідділу міліції ВікторРебрей.





Мирослава Пекар Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp