Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У поїзді Львів-Солотвино збільшать кількість вагонів

23 серпня 2016 р., 09:08

Місць катастрофічно не вистачає, особливо в туристичний сезон

Виконувач обов’язків начальника регіональної філії “Львівська залізниця” Іван Груник разом зі заступниками та начальниками служб перевірили роботу залізничного господарства на напрямку Львів–Бескид–Свалява–Мукачево–Королево–Солотвино.

На станції Солотвино очільник філії Іван Груник поцікавився рівнем сервісу та комформу у поїзді №601/602 Львів–Солотвино та клопотами кінцевої станції цього сполучення, - повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Начальник станції Федір Ягнюк доповів керівнику регіональної філії про численні нарікання туристів та місцевих мешканців із приводу хронічного дефіциту квитків на пасажирський поїзд з Солотвина.

Квитковий касир Людмила Чоголі з цього приводу зазначила, що переважну більшість квитків на солотвинський поїзд у системі продажу “Експрес” через мережу Інтернет замовляють пасажири з Ужгорода. Тож, за розрахунками начальника станції Солотвино, для задоволення потреби місцевих пасажирів необхідно додати до складу потяга бодай три вагони.

Тож керівник магістралі зобов’язав відповідні служби вивчити можливість збільшення кількості вагонів у складі поїзда Львів–Солотвино. Крім того, Іван Груник дав доручення включити у план роботи з капітального ремонту на наступний рік станційну будівлю в Солотвино, адже кількість туристів, що відвідує цей куточок Закарпаття, постійно зростає.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp