Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатті майже кожна галузь економіки має сумлінного платника податків

23 серпня 2016 р., 10:15

Сумлінних платників відзначили податківці

Церемонія нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2015» відбулася напередодні, 22 серпня 2016 року, у Закарпатській обласній державній адміністрації. Переможців, а ними стали 16 підприємств у 10 номінаціях та категоріях: мале, середнє та велике, привітали Михайло Рівіс – голова Закарпатської обласної ради, Марта Волощук – голова Ради ВГО АППУ у Закарпатській області, Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС, Юрій Сакалош – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області та Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області. Відкривав захід виконанням Гімну України Камерний хор «Кантус», - повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Голова Закарпатської обласної ради – Михайло Рівіс, подякував підприємцям за плідну працю та чесність. За його словами присутні під час сьогоднішнього урочистого нагородження суб’єкти господарювання – локомотив розбудови економіки краю та добробуту його жителів.

Начальник Закарпатської митниці ДФС, Володимир Колесніков також відзначив сумлінність при сплаті податків присутніх на заході підприємців та подякував за їх роботу. – Податки, які сплачуються до бюджету забезпечують виконання державою її соціальних зобов’язань, а також направляються на підтримку обороноздатності нашої держави, що є надзвичайно важливим фактором на сьогоднішній час, – підкреслив Володимир Колесніков.

– Цього року номінантами в Закарпатській області стали представники майже всіх представлених в краї галузей економіки. Це і переробна промисловість, і сфера торгівлі, і аграрна галузь, і галузь машинобудування, і охорона здоров’я та соціальна допомога, і сфері послуг. Присутні сьогодні тут платники успішно подолали перший тур. Попереду ще змагання за звання найсумліннішого платника всієї України. Сподіваємось наші закарпатські підприємства привезуть дипломи переможців і кілька статуеток з Києва, – зазначила голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області Марта Волощук.

На сьогоднішній день добросовісна сплата податків – не лише приклад чесного та прозорого ведення бізнесу, а й прояв патріотизму. Сумлінний платник податків отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань, а також публічно закріплює статус надійного бізнес-партнера. Адже головними критеріями оцінювання всеукраїнського конкурсу є не лише економічні досягнення підприємств, абсолютні величини сплачених податків та рівень податкового навантаження, але і рівень соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством (створення робочих місць, середня заробітна плата, а також участь підприємств в реалізації соціальних програм та благодійних акцій).

Нагадаємо, що закарпатські суб’єкти господарювання, які вже не вперше перемагають у обласному етапі, мають великі шанси досягти найвищого щабля і на загальнодержавному рівні.

Насамкінець церемонії нагородження Камерний хор «Кантус» привітав платників-переможців та виконав пісню «Многая літа».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp