Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець напав на жінку, аби заволодіти її грішми (ФОТО)

6 березня 2014 р., 10:57

Оперативники Мукачівського міськвідділу міліції встановили особу 22-річного раніше судимого мукачівця, який днями вчинив розбійний напад на молоду жінку. Зловмисник, погрожуючи канцелярським ножем,  вимагав від жінки у присутності двох малолітніх  дітей,

Зранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік,  погрожуючи фізичним насильством і тримаючи в руках ніж, вимагав від молодої жінки гроші.
Близько півгодини молода мукачівка з двома малолітніми дітьми на руках, віком 1 та 2 роки, запевняла зловмисника, що грошей в будинку немає. Як розповів оперуповноважений сектору карного розшуку Ярослав Мартин, молода сім`я близько півроку винаймала житло в Мукачеві. В той момент,  коли до будинку проник невідомий, чоловік перебував на лікуванні у шпиталі. Тож жінка з дітьми була одна. 22-річний раніше судимий мукачівець, який вирішив обікрасти подружжя, мешкав по-сусідству з ними. Зловмисник деякий час стежив за ними і, вичекавши слушний момент, пробрався до квартири через спільний дах будинку. Виломивши у ванній кімнаті отвір, хлопець зненацька застав жінку у кімнаті разом з дітьми. 

 Забравши від своєї жертви 300 гривень та мобільний телефон, мукачівець залишив сім-картку від телефона власниці і нахабно вийшов через двері на вулицю. Лише наступного дня із заявою про напад звернувся чоловік потерпілої. Так як підозрюваний залишив на місці вчинення злочину відбитки пальців рук, вже за кілька днів була встановлена його особа. Цей 22-літній мукачівець вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Як повідомив начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Ярослав Товкан, за останні півтора місяці цей молодик скоїв більше 5 протиправних діянь. Так, за вчинення ним двох крадіжок наразі тривають судові слухання, за фактами ще трьох майнових злочинів  - досудові перевірки. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Відтак, тільки за цією статтею хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від  7 до 12 років. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp