Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У відомому ресторані Ужгорода отруїлися 20 осіб

23 серпня 2016 р., 14:29

Двох зняли з потягу

Результатів аналізів ще немає.

Як ми вже повідомляли, в одному з відомих ресторанів Ужгорода під час вечері отруїлись люди. Спочтаку повідомляли про 11 людей, потім кількість госпіталізованих зросла до 15.

Загалом у ресторані отруїлися 22 людей.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив головний лікар Обласної клінічної інфекційної лікарні м. Ужгорода Михайло Поляк, пише Zakarpattya.net

З його слів, до інфекційної лікарні 21 серпня поступило 10 осіб, ще семеро поступили 22-го серпня. Двох осіб буквально зняли з потяга “Ужгород-Київ” у Львові й відправили до лікарні. Ще один пацієнт перебуває на лікуванні у Мукачівській центральній районній лікарні в інфекційному відділенні.

Михайло Поляк повідомив, що в тяжкому стані спочатку були двоє осіб, наразі всі вже переведені в загальні палати.

Остаточного діагнозу про те, чим отруїлися нараді люди, немає, попередні результати будуть тільки на третю добу після забору аналізів, тобто, приблизно 24 серпня.

Наразі ресторан, в якому отруїлися люди, закритий, працівники СЕС проводять обстеження та дезінфекцію. За попередніми даними, джерелом отруєння людей могли стати неякісні продукти харчування, оскільки не всі мали сертифікати якості.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp