Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники краю допомогли військовим (ФОТО)

30 травня 2014 р., 17:45

Не залишилисьосторонь і зробили цінний внесок

 

Все більше людей, установ та організацій приходять на допомогу українським військовим, роблячи свій внесок у священну справу захисту територіальної цілісності держави.

30 травня до цього волонтерського руху разом з іншими правоохоронцями та органами виконавчої влади долучилися і рятувальники Закарпаття. Благочинна акція пройшла на території гірського піхотного батальйону, що на вулиці Другетів в Ужгороді. 

До акції допомоги українським захисникам вітчизни долучились майже всі представники владних та правоохоронних структур області. Побажати мирного неба над головою та подарувати цінні подарунки завітали заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс, керівники Управління Служби безпеки та Управління МВС області. Оперативно-рятувальну службу на даному заході представляв начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей, який вручив захисникам Вітчизни від імені рятувальників Закарпаття цілий фургон будівельних матеріалів.

«У такий спосіб ми – закарпатці – підтримуємо наших синів, які боронять Українську державу й оберігають наш спокій. Сьогодні для військовослужбовців будь-яка підтримка надзвичайно важлива», - зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.






Пожарник 30.05.2014 21:41 IP: 107.138.54.37
Того піарщика Щербея треба вже давно звільнити, а йому дають нагороди від олімпійського комітету. То нехай іде собі туда та й займається фізкультурою. Він щей не соромиться. Всі знають, що він посилав тітушок з числа особового складу приближених. Де Ви люстратори чи Правий сектор, коли вже Ви його виведете на чисту воду.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp