Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На адмінмежі з Кримом прикордонники вітали громадян з 25-ю річницею Незалежності України

24 серпня 2016 р., 10:44

Акцію проводять другий рік поспіль

На адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Херсонської облдержадміністрації вітали подорожуючих з річницею Незалежності України.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Усіх громадян прикордонники та представники обладміністрації зустрічали та проводжали з державною символікою і прапорами. Крім того, усім подорожуючим вручали святкові вітальні листівки з найкращими побажаннями. Дітям дарували прикраси у жовто-блакитному кольорі.

- 25-та річниця Незалежності України – визначна подія в історії нашої країни, тож люди, які проживають на тимчасово окупованій території Криму, повинні відчути, що вони також є частиною нашої держави. Сьогодні у них також свято, - сказав начальник Азово-Чорноморського регіонального управління полковник Андрій Вальчук.

Ця акція проходить вже другий рік поспіль і, в першу чергу, вона направлено на підтримку кримчан, громадян України, яким окупаційна влада не дозволяє святкувати українські свята на території півострова.

Зазначимо, що у всіх пунктах пропуску, що на державному кордоні, прикордонники також вітали зі святом 25-ї річниці Незалежності України громадян та зустрічали їх із щирими вітальними словами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp