Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У День незалежності Донецьк засипали листівками з привітаннями та ключили гімн України

24 серпня 2016 р., 19:09

Справжні українці!

Вранці 24 серпня у Донецьку невідомі включили гімн України.

Гімн заграв о 6 годині ранку на перетині вулиці Артема і Таманського проспекту в Донецьку.

"Хлопці зняли квартири, поставили включення гімну України на 5 ранку і звалили. Гімн грав, поки шукали господарів квартир", - повідомила у свою чергу в "Твіттері" користувач donetskaya.

Крім того, на набережній між проспектами Ілліча та Дзержинського з'явився напис "Донецьк - Україна. 24.08.2016".

У свою чергу волонтери організації "Сестри милосердя" провели акцію, в ході якої близько 6:30 ранку скинули з безпілотного літального апарату на окупований Донецьк тисячі листівок, в яких було розміщено привітання містян з Днем незалежності України.

За даними кореспондента телеканалу "112. Україна", безпілотний літальний апарат запустили неподалік від Донецька, після чого він взяв курс прямо на окуповане місто.

Перед тим туди завантажили кілька тисяч вітальних листівок із привітаннями з Днем незалежності. Були там й інші листівки з нагадуванням про те, що Донецьк – це Україна, також там були номери СБУ і "реклама" програми "Тебе чекають вдома".

Акція відбулася, однак з невеликими проблемами: першою проблемою стала погода - було вітряно, потім трохи задощило, а вже потім, буквально на підльоті до Донецька, аеророзвідники зіткнулися з тим, що почали працювати ворожі засоби радіоелектронної боротьби, - повідомляє УНІАН.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp