Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студентів УжНУ преміюватимуть

30 травня 2014 р., 19:24

За різноманітні здобутки у виші.

Студенти УжНУ упродовж 2013-2014 років займали призові місця на численних олімпіадах всеукраїнського рівня, тематичних конкурсах, активно брали участь у наукових конференціях. Всіх призерів, хто зайняв найвищі позиції, керівництво університету обіцяло преміювати. Про це на засіданні Вченої ради повідомив професор Володимир Смоланка, ректор вузу.

За його словами, УЖНУ виділить фінансові премії для найкращих студентів. Окрім того, для переможців згідно з умовами про прийом у вузи, передбачено додаткові вступні бали (50 балів) при вступі у магістратуру. «Всі досягнення будуть враховані за чіткими критеріями, над цим працюватиме приймальна комісія»,- зауважив Володимир Смоланка.

Сьогодні ж на засідання Вченої ради науковці та керівництво привітали з перемогою – 1-им місцем на Всеукраїнських дебатах зі сталого розвитку студентів - політологів (3 курс, факультет суспільних наук) та їхнього керівника доцента Анну Мелеганич. Ужгородці стали найкращими серед 14 команд на змаганнях, які проходили у Полтаві 23-26 квітня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp