Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже 100 патрульних отримали офіцерські звання

25 серпня 2016 р., 15:23

Нещодавно

Урочисто вручили.

Церемонія вручення символічно відбулась на наступний день після 25-ї річниці Незалежності на Театральній площі в Ужгороді. Підтримати та привітати патрульних на центральній площі зібралось чимало містян, рідних та близьких поліціянтів.

Слова привітання та свої перші офіцерські погони патрульні отримали з рук начальника Департаменту патрульної поліції України Євгена Жукова, першого заступника голови Закарпатської обласної ради Йосипа Борто, Ужгородського міського голови Богдана Андріїва та в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області Івана Гецко.

До того ж, Євген Жуков нагородив заохочувальною відзнакою та подякою Департаменту патрульної поліції України десятьох кращих патрульних УПП.


Почесні грамоти та подяки за особовий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, вагомі трудові здобутки та активну громадську діяльність отримали полісмени УПП Ужгорода та Мукачеві від керівництва області.

«Це визначний день для кожного із вас, – наголосив у своїй привітальній промові до патрульних начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков. – Ще рік назад ви знаходились в ролі громадян і так само були присутні тут на урочистих подіях краю. Сьогодні ж, на цій площі ви стоїте в строю та відповідаєте за мир, спокій та порядок на вулицях рідного міста. Головне завдання зараз – своїми діями та вчинками виправдати довіру містян. Отримання офіцерського звання – не тільки привід пишатися власними здобутками, а й велика відповідальність. Нехай кожен із вас з гордістю несе високе звання поліцейського».

Також під час урочистостей своє офіцерське звання майора поліції отримавначальник Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин.

Слова привітання патрульним висловив перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Обидва керівники наголосили, що лише спільними зусиллями та чіткою взаємодією між владою та поліцією можливе досягнення порядку на вулицях та розбудова правової незалежної держави.

Вітаємо всіх патрульних Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева з отриманням первинного офіцерського звання!







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp