Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті ще 4 патрульних роти стали офіцерами

26 серпня 2016 р., 17:20

Звання отримали сьогодні

У краї.

Сьогодні на центральній площі Мукачева біля міської ратуші ще 100 поліцейських Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева отримали свої перші офіцерські погони.

Крім керівного складу УПП на урочистостях був присутній начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та міський голова Мукачева Андрій Балога.

Урочисто, під акомпанемент оркестру 128-ї гірсько-піхотної бригади полісмени виконали Державний Гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО та отримали первинні спеціальні звання середнього складу поліції.

За зразкову службу, відданість українському народові та вірність Україні подяку з рук начальника Департаменту отримали 4 патрульних Управління.

Крім того, від Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева подяку за віддану службу та особистий внесок у розвиток патрульної поліції отримав Євгеній Жуков.

«Продовжуйте бути гідним прикладом поліцейського для кожного з нас, - наголосив у своєму привітанні начальник УПП Юрій Марценишин.

В кінці заходу полісмени продемонстрували танцювальний номер з використанням професійних жестів регулювальників.

Вітаємо наших колег, відтепер офіцерів поліції, з присвоєнням звання та отриманням погонів!






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp