Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв вручив нагороди юним футболістам

27 серпня 2016 р., 14:48

Сьогодні, 27 серпня

В Ужгороді.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та відомий закарпатський футболіст Андрій Гаваші вручили нагороди призерам і кубок переможцям ІІІ міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу на честь Андрія Гаваші.

Перед цією найбільш хвилюючою миттю Богдан Андріїв у своєму виступі привітав усіх зі святом футболу, яке п'ять днів тривало в Ужгороді та інших населених пунктах краю, наголосив, що турнір на честь Андрія Гаваші набирає все більшої популярності і стає все масштабнішим.

Переможцями цього року стали донецький «Шахтар» та київський клуб «ім. І.Піддубного».

Столичні футболісти здобули перемогу у старшій віковій групі, виборовши її у львівських "Карпат". А серед молодших між донецьким «Шахтарем» і львівськими «Карпатами» основний час гри завершився з рахунком 1:1, гірники здобули перемогу вже у серії післяматчевих пенальті – 4:3.

Третє місце у молодшій групі вибороли вихованці ужгородської СДЮСШОР, які в напруженому матчі перемогли київських динамівців – 1:0.

У номінаціях кращий гравець команд-фіналістів призи отримали Данило Савченко («Шахтар») і Ярослав Карабін («Карпати»).

Подяками, преміями відзначили також ветеранів закарпатського футболу: Василя Ладані, Івана Леднея, Томаша Пфайфера, Василя Стеця, Миколу Русина, Йосипа Бордаша, Олександра Філіпа. Окремі нагороди отримали директор стадіону «Авангард» Юрій Бабич, інженер споруди Марія Забруцька й судді фіналу: арбітр Назарій Дьордь та його асистенти Ян Рогач, Олександр Бодн3 вкладених файли
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp