Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Близько 2,5 тисячі літрів токану з’їли в Ужгороді

27 серпня 2016 р., 17:00

Було, мабуть, смачно

На святі. 

У суботу на стадіоні «Авангард» в Ужгороді, можна сказати, встановили гастрономічний рекорд. Відомий ужгородський майстер гриль-кухні Віктор Погань, який не раз ставав лауреатом різних кулінарних змагань, зготував токан із бринзою та смаженою солониною.

Коли точніше, то 2453 літри! Це був величезний казанисько, до якого навіть прилаштували східці. Та було й чимало помічників у кухаря. Один із них – голова ГО «Боржавська ініціатива» Денис Добра із дружиною, який і розповів, що на приготування пішло 200 кг боржавської бринзи та 180 кг буженої солонини.

У такий спосіб свій ювілей святкувало одне з найбільших підприємств краю «Джейбіл». Усі залишилися ситими й задоволеними!

Оксана ШТЕФАНЬО
Фото Д. ДОБРИ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp