Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська міліція не забула про своїх дітей (ФОТО)

31 травня 2014 р., 13:30

Уже доброю традицією для керівництва закарпатської міліції стало відвідування підшефної Перечинської школи-інтернату. От і вчорашнє свято Останнього дзвоника не відбулось без гостей у погонах.

От і вчора у Перечин завітав в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. 

Останній дзвоник – хвилююча мить для кожного випускника, адже він символізує закінчення навчання та початок нового, дорослого життя. Воно ж таїть немало спокус, які нерідко призводять до криміналу. Тож Сергій Шаранич у своєму напутньому слові побажав випускникам уникнути цього, вирости гідними громадянами України, здобути потрібні для суспільства професії чи продовжити навчання у вищих навчальних закладах. 

{g}

Для випускників інтернату свято Останнього дзвоника стало останнім у стінах цього навчального закладу, але на учнів молодших класів очікує хвилююча пора літніх канікул. Тож шефи в погонах побажали дітям, чимало з яких проведуть літні канікули за кордоном, набратися нових незабутніх вражень, а головне – бути завжди здоровими та енергійними. 

У доросле життя випускників проводжав директор Перечинської школи-інтернату Василь Коба. У свою чергу, діти підготували для вчителів та гостей свята захоплюючу концертну програму. Свято останнього дзвоника вдалося на славу. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp