Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісгоспи краю допоможуть школам дровами, - Валерій Мурга

30 серпня 2016 р., 16:13

Закарпаття переходить на альтернативне паливо

Сьогодні, 30 серпня, під головуванням начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги проведено колегію щодо запобігання незаконної діяльності в лісовій галузі. Участь у нараді прийняли директори лісгоспів краю, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Окрім вже згаданої тематики, йшлось й про вирішення проблемних питань у галузі лісового господарства, підвищення інформування громадськості щодо роботи господарств, проходження міжнародного аудиту з лісової сертифікації та підвищення стану охорони праці на виробництвах й забезпечення пожежної безпеки. Також під час засідання начальник Закарпатського ОУЛМГ Валері Мурга підняв питання допомоги соціальним закладам дровами:

“Актуальність питання опалення сьогодні важко переоцінити. Пошук більш ефективних та менш затратних способів обігріву стосується не тільки побутового рівня, досить проблемним є опалення великих приміщень, таких як школи, дитячі садки, соціальні заклади та підприємства. Оптимальним варіантом вирішення є твердопаливні котли. Особливо вони є доречними в селах, де повністю відсутня газифікація. Відтак, встановлення твердопаливних котлів і, відповідно, потреба в дровах з кожним роком набуває все більшої популярності. Тому лісівники надають дрова школам і дитячим садочкам, а також соціальним закладам. Завдяки цьому школярі будуть здобувати знання в теплі та комфорті. За результатами оперативної наради були надані відповідні доручення щодо стану вирішення вищезазначених”, – резюмував головний лісівник Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp