Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські міліціонери приємно здивували дітей

31 травня 2014 р., 14:44

Цього разу правоохоронці навідали школу-інтернат не для довгих профілактичних бесід, а для дружніх ігор з дітьми.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу лейтенант міліції Іван Боднар та молодший лейтенант Василь Сочка відвідали Ільницьку ЗОШ-інтернат 1-3-ступенів. 

Щороку у перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов′язок родини, школи, органів влади та громадськості - подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їх належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. 

Іван Боднар та Василь Сочка є частими гостями в Ільницькій школі-інтернаті, де зараз навчається 88 учнів. Серед вихованців інтернату багато дітей із сімей з складними життєвими обставинами, з родин, які далеко не однакові за сімейними та родинними традиціями, матеріальними можливостями, морально-психологічною атмосферою. На жаль, є вихованці, якими мало цікавляться батьки. Тож керівник інтернату Тетяна Олексій та педагогічний колектив робить все можливе, щоб їх вихованці почували себе у школі, як вдома. 

Працівники міліції Іван Боднар та Василь Сочка після закінчення уроків завітали до вихованців, щоб разом з ними провести їхнє дозвілля. Спочатку діти були здивовані, адже міліціонери переважно до них приходять з профілактичними бесідами. Перша зустріч була на спортивному майданчику, де міліціонери грали у баскетбол зі старшими учнями. За результатами гри - перемогла дружба. Далі працівники міліції розповіли вихованцям інтернату про нелегку роботу правоохоронців. З боку дітей було багато запитань, які перейшли у серйозну дискусію, навіть вікторину. 

Потім вихованці запросили Івана Боднара та Василя Сочку до своєї ігрової кімнати, де вирішили позмагатись на спортивному споряджені. Дівчатка вболівали за кожного учасника змагання, а працівники міліції підбадьорювали хлопчаків. Одним словом, вийшло цікаве спортивне змагання. 

Працівники Іршавського райвідділу впевнені, що об′єднавши зусилля, можна зігріти увагою та ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку. Тож допоможемо їм відчути радість спілкування. Адже саме від нас, дорослих залежить те, як складається доля кожного маленького громадянина України. 
Віта Горзов Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp