Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жоден навчальний заклад у краї не ліквідують

31 серпня 2016 р., 12:00

Всюди вчитимуть

Вже від завтра

Першого вересня двері для закарпатських учнів відкриють 668 загальноосвітніх навчальних закладів області, за парти сядуть понад 157 тисяч школярів, серед них майже 18 тисяч - першокласники. Про це під час брифінгу повідомила директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова. «Буревій, який пронісся Закарпаттям наприкінці червня, пошкодив понад сорок навчальних закладів області. Спільним зусиллям місцевих органів влади, педагогів та батьків зроблено все для того, щоб ці школи вчасно розпочали новий навчальний рік», - констатувала Ганна Сопкова.
Вона також заявила, що жодної школи у Закарпатській області закрито не буде, не звільнять жодного вчителя. «Сьогодні багато говорять про створення освітніх округів та опорних шкіл, які повноцінно у нашому регіоні мали б почати функціонувати у 2017 році. Однак навіть їх робота не передбачає в краї закриття шкіл, враховуючи територіальне розташування області та демографічну ситуацію», - запевнила Ганна Сопкова.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp