Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські випускники об’єднали українські та угорські традиції (ФОТО)

31 травня 2014 р., 15:11

Берегово просто рясніло випускниками, які вчора попрощались зі школою. Гучне свято відгуляли з використанням традицій двох націй.

30 травня у берегівських школах пролунав останній дзвоник. Тож, цього дня місто «окупували» випускники та школярі з квітами і кульками.

У кожному навчальному закладі креативно поставилися до організації Останнього дзвоника: випускники різнилися формою, подвір’я шкіл – декораціями з українсько-угорськими мотивами. Традиційно у школах з угорською мовою навчання навіть східці закладу освіти були осипані трояндовими пелюстками, а у ЗОШ № 5 розгорнули величезний український прапор. У ЗОШ № 3 випускники на щастя пройшлися під вишиваними рушниками, які тримали їх батьки. В українській гімназії випускники навіть одягли мантії.

{g}

Всюди він розпочався з виконання українського та угорського гімнів. Далі нагоду привітати учнів та випускників мали запрошені гості. Міський голова Берегова Золтан Бабяк цьогоріч завітав у ЗОШ № 4, де привітав одинадцятикласників, інших учнів, батьків і педагогів.

Загалом цьогоріч атестат про повну загальну середню освіту отримають 189 випускників берегівських шкіл.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp