Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Біля драмтеатру без дозволу зрізали дерева (ФОТО)

31 серпня 2016 р., 16:03

Порушивши закон.

Під будівництво

Сьогодні на світанку стало відомо, що в Ужгороді біля обласного драмтеатру (з боку швейної фабрики) зрізали 4 голубі ялинки, діаметр стовбурів близько 40-50 см.

На місце викликали працівників патрульної поліції, які зафіксували факт, прибув також начальник відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради Сергій Просяник.

Ділянка, на якій вирізали ялинки, знаходиться у приватній власності. Власник представив державний акт на земельну ділянку на дві сотки, земля куплена з аукціону у 2009 році, цільове призначення – зведення комерційної забудови не вище 4 поверхів.

Міська рада Ужгорода не надавала дозволів на видалення дерев, не представлено наразі і дозволів на підготовчі роботи до проведення будівництва, у рамках яких можна було б зрізати дерева. Тому звернулися до обласної екологічної інспекції, а також готується звернення до Управління державного архітектурно-будівельного контролю у Закарпатській області.


Ситуацію, оскільки це дуже резонансний випадок, також обговорювали на завершення сьогоднішнього планового засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp