Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні підвищуються тарифи на електрику

31 серпня 2016 р., 21:50

Наступне зростання тарифів на електроенергію заплановане на 1 березня 2017 року.

Від завтрашнього дня, 1 вересня 2016 року, в Україні підвищуються тарифи на електроенергію для населення. Подорожчання відбувається в рамках четвертого етапу вирівнювання цін на електроенергію для населення і ліквідації перехресного субсидування, нагадує Нацкомісія з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. 

"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, у лютому 2015 року прийняла рішення щодо поступової ліквідації перехресного субсидування населення за рахунок інших споживачів. Зазначене рішення передбачає підвищення тарифів на електроенергію для населення в п'ять етапів протягом двох років", - йдеться в повідомленні регулятора на урядовому порталі. Так, 1 вересня вартість електроенергії для населення збільшується в порівнянні з діючими тарифами для побутових споживачів за умови споживання за місяць у середньому: - 50 кВт/год - на 7,2 грн; - 100 кВт/год - на 14,4 грн; - 150 кВт/год - на 29,4 грн. Такі тарифи на електроенергію будуть діяти до 28 лютого 2017 року. Наступне зростання тарифів на електроенергію заплановане на 1 березня 2017 року. У той же час українці вважають підвищення тарифу на електроенергію необгрунтованим. Зокрема, люди зазначили, що кожне підвищення тарифів на комунальні послуги вкрай позначається на їхніх статках, інформує УНН.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp