Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ПАТ "Закарпатгаз" зекономив гроші на закупівлі канцелярських товарів

1 вересня 2016 р., 11:43

Через систему ProZorro

Крок до економії.

З серпня поточного року ПАТ «Закарпатгаз» вперше скористався запровадженою системою тендерних закупівель ProZorro. Виступивши в якості замовника, товариство провело процедуру закупівлі канцелярського виробу – паперу офісного формату А4 (500 аркушів), зекономивши майже 4,5 тисячі гривень.

- Серед пропозицій учасників, що брали участь у аукціонних торгах - Приватного підприємства "Долоня", ТОВ "Ромус-Поліграф" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Український папір", найбільш вигідною з огляду на цінову пропозицію виявилася перша, - коментує результат закупівлі начальник управління матеріально-технічного забезпечення ПАТ «Закарпатгаз» Юрій Яворовський.

Скориставшись остаточною ціною у 40 тисяч 299.99 гривень, ПАТ «Закаратгаз» зробило перший крок до економії з ProZorro та придбало канцелярський папір на 10 відсотків дешевше.

- Система закупівель через ProZorro, як ми переконались на практиці, однозначно себе виправдовує. Якщо й надалі нею користуватимемось, матимемо змогу заощаджувати кошти для придбання інших необхідних для безперебійного та безаварійного газопостачання матеріалів, - відзначає директор фінансовий ПАТ «Закарпатгаз» Наталія Дорохіна.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp