Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві на вулиці Ярослава Мудрого влаштували сміттєзвалище (Фото)

1 вересня 2016 р., 16:24

Місцеві мешканці ніого не можуть вдіяти

Більше десяти власників квартир по вулиці Ярослава Мудрого звернулися до міської влади зі скаргою на те, що на території внутрішнього двору №3,5 біля напівзруйнованих сараїв облаштовують стихійні сміттєзвалища. «Наші намагання самостійно прибрати прилеглу до нас територію давали лише тимчасовий ефект. З напівзруйнованих сараїв чути неприємний різкий запах гниючого сміття – все це створює картину страшного запустіння, дикості та антисанітарії», - йдеться у колективній скарзі.

Також мешканці просять владу навести лад, притягнути до відповідальності власників сараїв, прибрати зруйнований будівлі, - повідомляє Мукачівська міськрада.

Як повідомив начальник управління міського господарства Олег Ціник комунальні служби відреагують на це звернення. «Ми оперативно вирішимо проблему. Неприпустимо, що в центральній частин міста у зруйнованих сараях облаштовують смітники. Територію буде прибрано та наведено на ній лад», - обіцяє посадовець.











Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp