Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Квитки на Polyana Music Festival розіграють в Ужгороді на даху

1 вересня 2016 р., 17:11

Цієї суботи, 3 вересня нова вечірка на даху видавництва «Закарпаття» в Ужгороді.

Це буде pre-party до крутого музичного фестивалю «Polyana Music Festival», який стартує 9 вересня під відкритим небом у селі Поляна. Гратимуть DJ's VIBES, TJ & FRIENDS. 

На вечірці розіграють квитки на open air у Поляні, також буде спецпрайс на квитки. Якщо у вас уже є квитки на open air у Поляні, то для вас вхід на дах безкоштовний. «Зміни відбуваються практично в усіх сферах життя країни, але найпотужніше - у горизонті мистецтв. 

Саме культура першою піддається впливу процесів, що витають у повітрі та народжують нову атмосферу майбутнього України. Не зважаючи на економічні складнощі, сакрально-духовна складова суспільства, розвивається нестримно і завдяки цьому з'являються усе більш якісно цікаві музиканти, дизайнери, художники, але великі фестивалі не помічають їх і роблять акцент на відомих виконавцях», — кажуть організатори. «Це, в свою чергу, пригальмовує творення нового культурного дискурсу, нового самовідчуття і самовираження нації. Тому виникає проблема репрезентації того, що відчуває велика частина населення. Саме тому MOST EVENT, ГО "Культурна платформа Закарпаття" та ГО "Культурна ініціатива Коло" розробили проект "соціального повороту" в колаборації з Polyana Music Festival», — додають креативники. Приходь підтримати тему створення локальної, Закарпатської сцени на Поляні. 

Вхід на дах на підборах заборонено. Enter: 50 грн. (18+). Вдягайтеся тепло і зручно. Захід пройде за підтримки: MOST EVENT, Креативні Індустрії Закарпаття, Культурна ініціатива Коло.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp