Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Перечині відкрили бюро правової допомоги

1 вересня 2016 р., 20:06

Місцеві мешканці сміливо можуть звертатись за допомогою

Сьогодні, 1 вересня, у місті Перечин відкрито бюро правової допомоги. Участь у заході взяли перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші, головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Оксана Качур, заступник директора Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Еріка Кинєв, голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір, голова Перечинської районної ради Михайло Ласкін, Перечинський міський голова Іван Погоріляк, депутат Закарпатської обласної ради Денис Ман, заступник начальника управління соціального захисту населення Перечинської РДА Леся Чиняк, директор Перечинської районної бібліотеки Марія Кость, в. о. начальника Перечинського об’єднаного управління ПФУ в Закарпатській області Оксана Олефір, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Юрій Щербей та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Лілія Новак.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Іван Алмаші наголосив, що бюро правової допомоги прийшли на зміну районним управлінням юстиції, є абсолютно новою структурою, де кожен громадянин, хто звернеться до бюро за юридичною консультацією – її отримає, як і матиме доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти матимуть змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Віктор Олефір висловив сподівання, що новостворене бюро буде ефективно працювати на благо мешканців району й зазначив, що надання безоплатної правової допомоги – це важлива соціально-правова складова програми уряду України, яка гарантуватиме ефективний захист прав людей.
Михайло Ласкін відмітив, що потреба в таких бюро на місцях є, більшість людей потребують правової допомоги, але через незнання того, куди звернутись не можуть вирішити низку правових питань. Побажав працівникам Перечинського бюро правової допомоги плідної праці та успіхів у роботі.

Еріка Кинєв запевнила всіх, що основною метою роботи бюро правової допомоги є правопросвітництво у громадах, працівники бюро правової допомоги готові надати первинну допомогу усім, хто цього потребує та забезпечити доступ до вторинної правової допомоги вразливим верствам населення району. Також були висловлені слава вдячності за пророблену роботу у підготовці бюро до відкриття.
Насамкінець заходу завершальне слово було надано заступнику начальника Перечинського бюро Тетяні Кость, яка подякувала всім присутнім за те, що взяли участь у відкритті бюро, висловила сподівання щодо тісної співпраці з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, запевнила, що у свою чергу до співпраці готова та докладе максимум зусиль до ефективної роботи бюро.

Адреса бюро: м. Перечин, пл. Народна, 16 каб. 112 (перший поверх).
Контактний телефон (03145) 2-34-57.

Заступник начальника Перечинського бюро правової допомоги – Тетяна Кость.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp