Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Влада про підприємців не забула (ФОТО)

2 вересня 2016 р., 13:56

Привітали з професійним святом

Яке прийде вже у неділю.

 

У першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Закарпатських бізнесменів напередодні професійного свята привітали голова облдержадміністрації Геннадій Москаль та голова обласної ради Михайло Рівіс.
«Малий і середній бізнес сьогодні відіграє дуже важливу роль в розвитку економіки держави та області. І завдання влади - максимально сприяти розвитку бізнесу, підтримувати і допомагати для створення нормальних умов праці», - зазначив голова ОДА. Над цим в області працюють, що підтверджує відсутність скарг щодо утисків підприємців, - наголосив Геннадій Москаль.
Вітаючи підприємців, голова обласної ради Михайло Рівіс подякував їм за менеджерський хист і наполегливу працю, завдяки яким наповнюється бюджет та створюються робочі місця, а також за активну громадянську позицію. Він наголосив, що саме підприємці підтримували людей на Майдані, а з початком війни саме вони не залишились осторонь проблем і всіляко допомагали у найважчі часи військовим.
Михайло Рівіс побажав учасникам заходу миру та успіхів у професійній діяльності.
З нагоди святкового дня найактивнішим підприємцям області, які своєю працею долучилися до розвитку Закарпаття, вручили почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради.
Довідково: на Закарпатті нині зареєстровано понад 60 тисяч фізичних осіб-підприємців, у порівнянні з відповідним періодом минулого року їх кількість збільшилась на майже 5 тисяч осіб, або на 12 відсотків. У суб’єктів підприємництва області зайнято майже 80 тисяч осіб, з них працювало на середніх 46 тисяч, на малих – 26 тисяч осіб. Найбільша кількість зайнятих працівників задіяна в промисловості, оптовій та роздрібній торгівлі, ремонту автотранспортних засобів, а також у сфері транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності. Малий бізнес в нашій області забезпечує понад 30 відсотків надходжень до бюджетів всіх рівнів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp