Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль хоче повернути владу на Облавтодором

3 вересня 2016 р., 20:07

Не подобаються йому темпи роботи шляховиків

Геннадій Москаль проінспектував ремонт автодороги «Кольчино – Лісарня – Пузняківці» в Мукачівському районі, розпочатий на початку серпня. Дорога, яка не ремонтувалася 20 років, веде до рекреаційної зони, де розташовані курортні об’єкти, а паралельно проектувальники визначають можливість автодорожнього з’єднання Пузняківців із рекреаційним комплексом «Воєводино» в Перечинському районі.

– Роботи проводяться дуже повільно, – зазначає голова ОДА. – Необхідні кошти виділені, однак якщо їх освоєння й далі триватиме такими темпами, ремонт затягнеться на довгі місяці. Подібна ситуація на Закарпатті спостерігається в багатьох районах. Ми з труднощами вибиваємо фінансування, готуємо проектну документацію, а коли доходить до діла, виконувати роботи нема кому. При тому, що залучаємо підрядників з інших областей і побудували на Мукачівщині новий потужний асфальтний завод.

Очевидно, що централізація Києвом дорожніх підприємств себе не виправдала. Щоб змінити ситуацію, я направив звернення до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням повернути в підпорядкування облдержадміністрації Дочірнє підприємство «Закарпатський облавтодор» (Служба автомобільних доріг може й далі залишатися в підпорядкуванні столиці). На місцевому рівні цю структуру набагато простіше реорганізувати й залучати до виконання конкретних завдань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp