Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велентину Штефаньо вручили Орден Марії-Терезії (ВІДЕО)

4 вересня 2016 р., 14:20

За вклад у розвиток міста

Але справжня наглолда для Шоколадьє - подяки людей.

Нащадки Марії-Терезії приїхали сьогодні до Ужгорода. Восьме покоління ерцгерцогині Австрії, королеви Угорщини прибули з Відня на церемонію вручення ордену, названого на честь імператриці.

Ерцгерцог Шандор фон Габсбурґ-Лотаринґен, нащадок імператриці Марії–Терезії
Цього року ми святкуємо знамениту дату правління імператриці Марії–Терезії, і це дуже гарна нагода, щоб відзначити цей день. Сьогодні ми бачимо результати багаторічної її діяльності, направлені на реформу освіти в багатьох країнах, зокрема, і в цьому регіоні.
Організатори. родина Панових, влаштували свято у сквері поблизу кафедрального греко-католицього собору. Захід відбувається лише раз у рік. Орденом відзаначають одну людину, котра внесла значний внесок у розвиток іміджу Ужгорода чи Закарпатської області. Цього разу його присудили знаному в краї кондитеру:

Валентин ШТЕФАНЬО, кавалер ордену Марії-Терезії
Будь–який орден — це як плід дерева, який ти посадив і доглядаєш за ним. Він росте і путівником, що ти є на правильному шляху. З іншого боку, це як вантаж, який на тебе повісили, як позначка, нижче якої вже не можна опускатися. Для менен найбільша нагорода за мою роботу — це коли людина каже мені «дякую». Це за ніякі гроші не купиш.
На захід прийшло чимало ужгородців та гостей міста. Для Валентина це було зовсім неочікувано
Валентин ШТЕФАНЬО, кавалер ордену Марії-Терезії:
Для мене це, напевно, дуже пафосно. Багато людей. Хоча на Чемпіонаті світу набагато більше.
За словами організаторів, важливо не тільки те, яка людина отримає нагороду, а й за яку справу. Тому, крім ордену, на святі вручили спеціальні відзнаки: їх одержали кондитерський дім «Valentin & Valentina Shtefanyo» і студія сучасного танцю «БЛІЦ».

Ужінформ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp