Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У МВС припускають, що підпал "Інтера" - провокація

4 вересня 2016 р., 22:23

Радник міністра заявив, що правоохоронці будуть відпрацьовувати всі версії і мотиви скоєння злочину.

У МВС не виключають, що підпал будівлі телеканалу "Інтер" у Києві може бути провокацією, організованою самими співробітниками телеканалу, заявив в ефірі телеканалу "112.Украіна" радник глави МВС Зорян Шкіряк.За його словами, правоохоронці відпрацьовуватимуть усі версії і мотиви скоєння злочину і не виключив, що це могла бути провокація, організована як проти самого телеканалу, так і те, що до її організації можуть бути причетні самі співробітники "Інтера"."Найближчим часом буде дано правову оцінку всім діям, які відбулися. Що це було? Це була провокація? Я не виключаю, що це була провокація, яку самі співробітники "Інтера" організували. Будь-яка версія буде розглядатися", - сказав Шкіряк.

При цьому він підкреслив, що, на його особисту думку, "Інтер" займається "деструктивною, антиукраїнською діяльністю".Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко повідомив, що в компанії "Національні інформаційні системи" не пропонують слідчим Нацполіції відео з корпоративних камер спостереження на вул. Щусєва, 26 у Києві.За його словами, відео не надається "під різними приводами", тим самим перешкоджаючи слідчим у розслідуванні справи про пожежу в приміщенні телеканалу.Також він зазначив, що за фактом події готується до відкриття провадження за двома статтями - ст.296 "Хуліганство" і ст.194 - "Умисне знищення або пошкодження майна".Нагадаємо, що сьогодні в Києві 15 невідомих у балаклавах підпалили студію телеканалу "Інтер".Директор "Національних інформаційних систем" ( "НІС" входить в Inter Media Group) Олександр Пилипець повідомив, що невідомі в масках прорвалися через пост охорони, розпорошили в будівлі кілька порошкових вогнегасників, підпалили студію і зникли.Після себе нападники залишили протитанкову міну.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp