Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Місцеві бюджети Закарпаття отримали понад 1,7 мільярда гривень

5 вересня 2016 р., 12:35

З початку 2016 року

Протягом січня-серпня 2016 року до місцевих бюджетів Закарпатської області платники податків сплатили понад 1 млрд 700 млн грн. Відтак сума перерахованих податків протягом восьми місяців поточного року майже на 600 млн грн більша, ніж за аналогічний період 2015-го.

Статистика свідчить, що лідерами за ефективністю та стабільністю збагачення коштами місцевих бюджетів Закарпаття є три податки: податку на доходи фізичних осіб з початку року надійшло понад 931 млн грн, акцизного податку з реалізації підакцизних товарів – більше 310 млн грн та єдиного податку – майже 195 млн грн. Також слід згадати про податок на землю, сплачений в області, адже це ще 146,9 млн грн, які так само спрямовані до місцевих бюджетів.

Загалом слід зазначити, що у розрізі сплати податків та зборів до місцевих бюджетів, що контролюються органами ДФС Закарпаття, найбільше надходжень забезпечено Мукачівською ОДПІ – 358,5 млн грн; на другому місці Відділення у м.Ужгороді Ужгородської ОДПІ – 352,6 млн грн; третє місце – Ужгородська ОДПІ – більше 237,4 млн грн.

У головному фіскальному органі області зазначають, що діяльність відомства зосереджена на якомога ефективніше та стабільніше спрямування коштів в бюджет, що сприяє підвищенню соціально-економічного розвитку регіону, рівня зайнятості, зростанню якості послуг, що надаються громадянам, розв’язанню невідкладних соціальних проблем.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp