Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Клієнти "Праги" прокоментували факт отруєння у ресторані

6 вересня 2016 р., 10:04

Прикрий випадок

Ще не стих.

 Минулого тижня керівництво готелю «Прага» висловило свою позицію щодо ситуації з отруєнням та продемонструвало журналістам всі приміщення та умови, готуються страви. Вже після прес-конференції директор ресторану «Прага» отримав офіційні результати досліджень та зустрівся з учасниками застілля, які постраждали. Свою думку висловив Владислав, який замовляв проведення бенкету:

- Ми зустрілися з керівництвом ресторану та обговорили ситуацію, в яку потрапили не тільки ми, але й сам ресторан. Директор Олександр Салай продемонстрував всі документи, отримані у ході перевірок СЕС, а також надав сертифікати та чеки закупівлі продуктів. Ми пересвідчились, у тому, що вини ресторану у ситуації з отруєнням немає: за результатами досліджень збудника виявлено у закупленій продукції. Керівництво ресторану аргументовано виклало позицію, а ми об’єктивно оцінили ситуацію.


Звичайно, такі випадки - це дуже неприємно, але можуть трапитися з кожним.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp