Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як виконувалася регіональна програма з впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та ґендерної політики?

6 вересня 2016 р., 12:21

Розглянуть на сесії

На розгляд четвертої сесії обласної ради вноситься проект рішення про виконання регіональної програми впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та ґендерної політики на 2011-2015 роки. В інформації про реалізацію заходів цієї програми серед пріоритетних напрямів - забезпечення діяльності соціальних гуртожитків та реабілітаційних центрів краю.

В області створено та функціонує 4 заклади соціального обслуговування. Це зокрема: обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями; обласний соціальний центр матері і дитини; обласний центр соціально-психологічної допомоги.

У звітній частині за 2015 рік зазначено, що торік послугами обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування скористалися 18 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 1 дитина-сирота, позбавлена батьківського піклування;

Послугами обласного центру матері та дитини скористалося 66 осіб (13 жінок з 14 дітьми віком від народження до 18 місяців в умовах цілодобового стаціонару та 39 вагітних жінок в умовах денного стаціонару).

Обласним центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями скористалося 152 осіб (44 дітей з функціональними обмеженнями віком від 7 до 18 років, 34 молоді особи з функціональними обмеженнями віком від 19 до 35 років та 74 батьків, які виховують осіб із функціональними можливостями).

А до послуг Закарпатського обласного центру соціально-психологічної допомоги скористалося 348 осіб (на денному стаціонарі та цілодобовому стаціонарі перебувало – 67 осіб, за одноразовою допомогою звернулось 48 осіб, за консультаціями по телефону - 233 особи).
Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp