Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські театрали їдуть у Київ

7 вересня 2016 р., 10:00

Гастролювати

Працювати для киян.

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв цього тижня їде на гастролі до столиці України.У суботу, 10 вересня, театр покаже виставу «Моя прекрасна Естер» у постановці Михайла Мільмейстера у великому залі Національної музичної академії поруч з майданом Незалежності. Спектакль гратиметься у рамках 19 міжнародного театрального фестивалю «Блукаючі зірки», на який запросили закарпатців.

У неділю, 11 вересня, у тому ж залі «шерегіївці» покажуть виставу про відомого закарпатського художника Адальберта Ерделі «В Парижі гарне літо…» за п’єсою Олександра Гавроша.

У понеділок, 12 вересня, вистави закарпатців відбудуть в столичному Будинку офіцерів: тут покажуть музичну казку «Мауглі», а о 14.30 – українську класику за Карпенком-Карим «Про що плачуть верби?».

У вівторок, 13 вересня, закарпатський муздрамтеатр відвідає Білу Церкву, де в Палаці культури покаже о «Мауглі», а відтак – «Про що плачуть верби?».

Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp