Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хірург Олександр Данилюк приєднався до команди Міністерства охорони здоров’я України

8 вересня 2016 р., 10:47

Визнання!

Олександр Данилюк, хірург з маленького Ужгорода, врятував не одне життя на лінії бойового зіткнення на Сході.

Олександра запросили на роботу в Міністерство охорони здоров’я України, де він відповідатиме за медичну підтримку АТО.

Про це повідомила міністр Уляни Супрун

«Сьогодні до нашої команди долучився Олександр Данилюк.

Олександр - хірург невідкладних станів родом із Закарпаття. Вчитися і здобувати досвід йому довелося відразу під час трагічних подій на Майдані та війни на Сході України. Там уперше бачив важко травмованих, уперше проводив складні операції та рятував життя.

Олександр врятував чимало життів українських військових. Він потрапив у третю хвилю мобілізації і опинився в медичній роті 128-ї бригади. Працював у Щасті, Станиці Луганській, проводив складні операції у польових криївках під час оточення Дебальцевого.

Олександр буде допомагати нам у напрямку медицини АТО. Він краще, ніж ніхто інший знає, як важливо розвивати в Україні військову медицину. Кожен український боєць має отримувати таку ж допомогу, як і боєць в таких країнах, як Франції, Великобританія чи США», - поінформувала міністр.

З таким призначення привітав земляка і Василь Губаль.

"Вітаю рішення Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун! І вітаю саме Міністерство з тим, що до його команди приєднався Народний Герой України – Олександр Данилюк!

Пишаємося земляком – справжнім Лікарем, справжнім бійцем і справжнім українцем! Саме таким людям змінювати державу! Вірю, що професійність, небайдужість і принциповість цього чоловіка допоможуть «вилікувати» систему охорони здоров’я та посприяють тому, аби на фронті була якісніша медицина. Олександрові – сил, натхнення і – лишатися таким, як він є! А земляки – завжди підтримають свого"!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp