Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті відбудеться свято працівників лісової галузі

9 вересня 2016 р., 18:05

Не пропустіть цікаве свято

Кожну третю неділю вересня в Україні відзначається День працівників лісу. Це свято людей, життя яких пов'язане з охороною і примноженням лісових багатств нашої країни, з заготівлею і переробкою деревини. Свято людей, які своєю працею примножують наші лісові багатства!

В рамках Всеукраїнських заходів у Хусті 17 вересня Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства разом з громадською організацією «Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «ФОРЗА» та рядом інших організацій проводять Святкування Дня працівника лісу в новому інтерактивному форматі, поєднане з обласним Святом лісу.

З давніх часів ліс щедро дарував людині свої дари, годував його, одягав і зігрівав. Ми захоплюємося красою «зеленої комори» природи, її віковою мудрістю. Пройдуть роки, зміниться все навколо, але самовідданий внесок працівників лісу, які допомагають захистити природу, не зникне безслідно. Адже це нелегкий і в той же час прекрасний працю людей, які змінюють нашу планету, що прикрашають і оберігають її красу, самобутню красу.

Ліс в Закарпатті та Україні - це безцінний дар природи і найбільше національне надбання, джерело духовного і емоційного потенціалу нації, її здоров'я.

Програма святкування для гостей передбачене цікава й насичена програма - офіційне привітання працівників лісових господарств краю з нагоди Дня працівника лісу та інтерактивні, динамічні конкурси, майстер-класи, ігри, забави для самих маленьких і дорослих, вироби власними руками, виставки.

Програма включає наступні цікавинки:

Шпаківня, своїми руками, лісовий килим
Впізнай тварину по хутру
Виріж собі сопілку
Я саджаю дерево
Зроби прикрасу з дерева
Лісові смаколики
Звуки лісу
Дізнайся про працю лісівника
Багато інших забав, конкурсів, ігор, призів!

Головна мета та цілі свята працівників лісової галузі - пропагування позитивного ставлення до лісу, його важливості у житті людини, зближення лісівників з громадськістю, популяризація професії лісівника; започаткувати через свято нову форму діалогу лісівників з громадськістю; в інтерактивній ігровій та пізнавальній формі донести до цільової аудиторії інформацію про різноманітні функції лісу; формувати дбайливе ставлення до лісів

Приходьте! Не пожалкуєте! Буде цікаво!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp